25 Şubat 2012 Cumartesi

En İyi Haber Televizyonu Belli Oldu

Esenler Belediyesi'nce düzenlenen "Esenler Türkiye'nin En'lerini Seçiyor 2011" oylaması sonuçlandı. Esenler halkı, verdiği oylarla “Türkiye'nin En”lerini seçti.

Resim 

Sanattan, spora, iletişim ve medyadan STK'lara kadar çok sayıda kategoride düzenlenen oylamada 2011 Yılının En İyileri seçilenler, ödüllerini Esenler Kültür Merkezi'nde düzenlenecek törenle Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu'nun elinden aldı.

"Türkiye'nin En'leri 2011" anketinde 50 ayrı noktaya konulun sandıklar ve web sitesi üzerinden yapılan oylamada Samanyolu Haber TV "En İyi Haber Televizyonu" seçildi.

Çeşitli kategorilerde en iyilerin ödüllendirildiği gecede Samanyolu Haber'in ödülünü Samanyolu Haber Televizyonu Haber Koordinatörü Teoman Özer aldı. Gecede Samanyolu Yayın Grubuna bir ödül daha verildi. En iyi düşünce analiz programı Mehtap tv'de yayınlanan Düşünce Günlüğü programı oldu. 

Milyonların gönlüne taht kuran Türkçe Olimpiyatları Türkiye'nin en başarılı uluslararası kültür ve sanat ödülüne görüldü. Yapılan oylamalar sonucunda en iyi gazete de Zaman Gazetesi seçildi. Ödülü Zaman gazetesi Genel yayın yönetmen yardımcısı Mehmet Kamış aldı. 2011 Yılı Türkiye'nin enleri, Esenler Belediyesi organizatörlüğünde, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da muhtarlıklar başta olmak üzere ilçenin çeşitli yerlerine konulan sandıklarda oy kullanarak veya Esenler Belediyesi'nin resmi internet sitesindeki ankete katılarak Esenler halkının oyları ile seçildi.




En İyi Haber Televizyonu Belli Oldu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder