15 Şubat 2012 Çarşamba

Maceracı Avustralya Bölümü

'Maceracı, 75 bin civarında Türk'ün yaşadığı ülke Avustralya'da, 3. Anadolu Kültür ve Sanat Festivali'de.

Resim

Avustralya'nın Melbourne şehrinde bu yıl üçüncüsü düzenlenen Anadolu Kültür ve Sanat Festivali, şehrin göbeğinde adeta küçük bir Anadolu kültür şehri oluşturdu.

Organizatörlerin aralıksız çalışmaları sonucunda festival konukları arasına dahil etmeyi başardıkları Samanyolu Televizyonu'nda yayınlanmakta olan Maceracı programının sempatik sunucusu Murat Yeni programa büyük bir renk kattı. Maceracı gün boyunca ziyaretçilerle yaptığı neşeli röportajlar ile herkesin gönlünü kazandı. Murat Yeni, Ipad ödüllü bir şarkı yarışması da yaptı. Büyük bir çekişmeye sahne olan yarışmada genç yaşlı yarışmacılar en güzel şarkılarını söyleyerek Ipad'i kazanmaya çalıştılar.

Anadolu Kültür ve Sanat Festivali'ne katılmak için Amerika'dan gelen dünya bilek güreşi şampiyonu Özgür Kızgın bu ünvanı almakta ne kadar haklı olduğunu bir kere daha ispatladı. Onlarca rakiple peşi sıra bilek güreşi yapan Kızgın'ın bileğini kimse bükemedi. Bilek güreşleri sırasında sunuculuk yapan Maceracı Murat Yeni esprileriyle herkesi neşelendirdi.




Maceracı Avustralya Bölümünü Küre TV'den izleyebilirsiniz.

Maceracı Avustralya Bölümü

Maceracı, 75 bin civarında Türk'ün yaşadığı ülke Avustralya'da, 3. Anadolu Kültür ve Sanat Festivali'de... Maceracı, Avustralya bölümü ile 17 Şubat Cuma 23:00'te Samanyolu TV'de...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder