13 Mart 2012 Salı

''Maceracı'' Ekibi Çan’da Çekim Yaptı

Resim

Özel bir televizyon kanalında "Maceracı" adlı gezi programını sunan Murat Yeni, ekibiyle birlikte Çan ilçesine gelerek çekim yaptı.

Hafta sonu Çan'da yapılacak deve güreşi öncesinde çekimlerini bu alanda yoğunlaştıran Maceracı Programı'nın sunucusu Murat Yeni, ilçedeki çekimine Kaynanalar Parkı önünde başlarken, davul-zurna ekibinin çaldığı "Kaynana" adlı müzikle bir süre oynadı ve Çan'daki devecilerle görüştü. İlçede deveci yürüyüşünü de çeken ekip, kortejle birlikte çekimler yaparak hal yerine gitti ve burada mini bir deve güreşini ve deve sucuğu ikramını çekti.

Programın Yapımcı Yönetmeni Mustafa Gözüm, çekimlerle ilgili olarak ilçedeki yerel basın mensuplarında yaptığı açıklamada, "Bugün burada insanların güzelliğini, develerin aktivitelerini, deve sucuğunu ve bu muhabbetli insanları en güzel şekilde ekrana taşıyabilmek için çekimler yapıyoruz" dedi. Çok güzel bir Çanakkale programı hazırladıklarını kaydeden Gözüm, İstiyoruz ki, ''insanlar sadece Çanakkale'deki tarihi görüp gitmesin. Burada çok muhabbetli insanlar ve bu insanların başka etkinlikleri de var. Tüm bunlarla birlikte Çanakkale'yi gezsinler görsünler. Çanakkale'ye geldiklerinde bu güzellikleri doya doya yaşasınlar'' şeklinde konuştu.

Gözüm, programın formatına uygun olarak çalışmalarını sürdürdüklerini ifade ederek, ''Çanakkale'nin çeşitli yerlerinde çekimler yapıyoruz. Biga'da çekimler yaptık. Şu an Çan'da çekim yapıyoruz. Develer çok güzel, çok gösterişli. Program sunucumuz Murat Yeni ile beraber bunların güzelliklerini ekrana taşıyıp bu insanların muhabbetini verebilmek amacımız açıklamasında bulundu. Maceracı ekibi ilçede Kaleseramik Fabrikaları'nda da çekimler yaptıktan sonra Çan'dan ayrıldı.


''Maceracı'' Ekibi Çan’da Çekim Yaptı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder