2 Mart 2012 Cuma

Davetsiz Misafir, Anadolu'nun Karlarla Süslü Şehri Kars'ta!


Resim


Davetsiz Misafir'in bu haftaki durağı Anadolu'nun bembeyaz karlarla örtülü şehri Kars oluyor. Turgay Başyayla, Kars'ın eşsiz güzelliklerini ekrana getirirken, aynı zamanda Çıldır Gölü'nde tutulan balıkların lezzetine de tanıklık ediyor.

Resim

Kars'ın meşhur kaz tandırının da tadına bakan Başyayla, ardından kızakla kaymaya hevesleniyor. Kafkas ekibinin sergilediği gösterileri ekranlara yansıtan Davetsiz Misafir, Sarıkamış şehitlerini de unutmuyor.



Resim

Çıldır Gölü'nde balık avı

Türk halk müziğinin sevilen seslerinden Turgay Başyayla 'Davetsiz Misafir ile çıktığı Anadolu yolculuğunda yurdumuzun keşfedilmemiş diyarlarını dağ tepe gezerek Anadolu'nun türkü haritasını çıkarmaya devam ediyor.

Anadolu'nun birbirinden güzel türkülerinin ekrana taşındığı programında yöresel türküleri, yöresel eğlenceleri ve yöresel tatları izleme imkânı buluyor izleyiciler. Davetsiz Misafir'in bu haftaki durağı Anadolu'nun bembeyaz karlarla örtülü şehri Kars oluyor. Turgay Başyayla, Kars'ın eşsiz güzelliklerini ekrana getirirken, aynı zamanda Çıldır Gölü'nde tutulan balıkların lezzetini de test ediyor. Kars'ın meşhur kaz tandırının da tadına bakan Başyayla, ardından kızakla kaymaya hevesleniyor. Kafkas ekibinin sergilediği gösterileri ekranlara yansıtan Davetsiz Misafir, Sarıkamış şehitlerini ekran başında izleyicileriyle birlikte anıyor.






Bembeyaz örtüsü, baş döndüren lezzetleri ve yöresel türküleriyle Davetsiz Misafir'in bu haftaki bölümü 29 Şubat Çarşamba günü saat 23:00'de Samanyolu'nda.

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder