12 Mart 2012 Pazartesi

Fethullah Gülen Hocaefendi Sosyal Medyada

Çağımızın önde gelen mütefekkirlerinden Fethullah Gülen Hocaefendi’nin eserlerinin, sohbetlerinin, gündemdeki konularla ilgili en güncel yorumlarının, hayatı ve kendisi ile ilgili detaylı bilgilerin yer aldığı ve 25 dilde yayın yapan fgulen.com isimli web sitesi artık sosyal medya kullanıcılarının istifadesine açık.

Resim

Facebook, Twitter, Youtube gibi dünyada milyonlarca üyesi olan sosyal medya ağlarından fgulen.com’un zengin içeriğine farklı dil seçenekleri ile ulaşılabiliyor. 


Türkçe, İngilizce, Almanca ve Arapça olmak üzere 4 dilde yayın yapan fgulen.com facebook sayfaları Fethullah Gülen Hocaefendi’nin tüm yönlerini farklı katagorilerde ele alıyor. Kırık Mızrap, Tereddütler, Fasıldan Fasıla isimli eserleri, Bamteli, Kırık Testi gibi güncel sohbetlerinin yanı sıra, Hocaefendi ile ilgili yerli ve yabancı basında çıkan haber ve köşe yazıları, Fethullah Gülen Hocaefendi’nin konferans ve panellere ulaşan mesajları, hayatının anlatıldığı Küçük Dünyam isimli kitap ve tanıtım köşeleri mevcut. Fgulen.com facebook sayfalarının diğer diller kısmında Fethullah Gülen Hareketi ile ilgili olarak yerli ve yabancı medyada çıkan haber ve köşe yazılarının yanı sıra Gülen’in kendisi ve hareketi ile ilgili olarak bir çok akademisyenin görüşleri yer alıyor. ( http://www.facebook.com/FGulencomTR,http://www.facebook.com/FGulencomEN,htt ... GulencomDEhttp://www.facebook.com/FGulencomAR )

Türkçe’nin yanı sıra İngilizce ve Arapça olmak üzere toplam 3 farklı dilde yayın yapan Fgulen.com youtube sayfaları zengin bir içerikle hazırlandı.

Türkçe sayfalarda bulunan 1526 video arasında 2007’den bugüne kadar olan tüm Bamteli sohbetleri, Hocaefendi’ye ait şiir ve dergilerde yayınlanmış başyazı seslendirmeleri, medyada çıkan haberler, televizyon programları, soru-cevaplar, vaaz ve hutbeler bulunuyor.

Fgulen.com youtube İngilizce ve Arapça sayfalarını ziyaret edenlerse 598 videonun yanı sıra Fethullah Gülen Hocaefendi ve Hareketi ile ilgili akademisyenlerin görüşleri, seslendirilen eserlere, yerli ve yabancı medyada çıkan haberlere rahatlıkla ulaşabilirler. (http://www.youtube.com/FgulenTRhttp://www.youtube.com/FgulenEN,http://www.youtube.com/FgulenAR

Türkçe, İngilizce, Almanca, Arapça, Azerice ve Kazakça yayın yapan fgulen.com twitter hesaplarında ise facebook ve youtube sayfalarına girilen haber, köşe yazıları, şiir seslendirmeleri, medyada çıkan haberler, program görüntülerinin twitleri yer alıyor. Türkçe, İngilizce ve Azerice twitter hesapları her gün güncellenirken şu ana kadar bine aşkın twit ve yedi bine yakın takipçiye ulaştı.

@FGulencomTR https://twitter.com/FGulencomTR
@FGulencomEN https://twitter.com/FGulencomEN
@FGulencomAR https://twitter.com/FGulencomAR
@FGulencomDE https://twitter.com/FGulencomDE
@FGulencomAZ https://twitter.com/FGulencomAZ
@FGulenKZ https://twitter.com/FGulenKZ


Fethullah Gülen Hocaefendi Sosyal Medyada

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder