12 Mart 2012 Pazartesi

Maceracı Meram'da Kadınların Konuğu Oldu

Meram Belediyesi tarafından Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle düzenlenen Şefkat ve Sabır Abideleri konulu söyleşiye program sunucusu Murat Yeni (Maceracı) ile sanatçı Metin Haboğlu katıldı.

Resim

Konevi Kültür Merkezi’ndeki programın başında kısa bir konuşma yapan Meram Belediye Başkan Vekili İbrahim Aydan Şık, ''Doğumdan ölüme her anında varlıklarıyla bizleri onurlandıran,ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, eğitip yetiştiren, yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren fedakâr annelerimizin ve kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum. Bu konuda bize en güzel örnek sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed’dir. (S.A.V.) O, kadınlara karşı daima sevgi, saygı ve hoşgörü ile yaklaşmış; hiçbir zaman kaba davranmamıştır. Onun bu konudaki tavrı hepimiz için en güzel örnektir'' dedi. 
Televizyon izleyicilerinin, ''Maceracı'' programıyla yakından tanıdığı Murat Yeni, yaptığı espri ve şakalarla katılımcılara neşe dolu dakikalar yaşattı. Ünlü sunucu, Konya’nın her zaman kendine farklı duygular yaşattığını söyledi. 

Daha sonra Murat Yeni ve sanatçı Metin Haboğlu, yeni çıkacak ortak albümlerinden eserler seslendirdiler. Yaptıkları düetle büyük alkış alan sanatçılar, Hz. Hatice validemizin Peygamber Efendimiz’e duyduğu sevgiyi ifade eden eserle programı sona erdirdiler. 

Meram Belediye Başkan Vekili İbrahim Aydan Şık ve Başkan Yardımcısı Ali Uysal, günün anısına sanatçılara çeşitli hediyeler verdiler. Maceracı programının sunucusu Murat Yeni de Kadınlar Günü nedeniyle Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı’nın eşine buket takdim etti. Programdan sonra sanatçı Metin Haboğlu,‘Adına Yemin’ adlı albümünü sevenleri için imzaladı.


Maceracı Meram'da Kadınların Konuğu Oldu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder