7 Kasım 2011 Pazartesi

Davetsiz Misafir Anadolu Turunda

Davetsiz Misafir, Turgay Başyayla’nın keyifli sunumuyla bu hafta, yurdumuzun farklı yörelerinden derlenen bir Türkiye turu ile ekrana geliyor. Turgay Başyayla ilk olarak Manisa Soma’ya gidiyor. Bir kına gecesine katılan Başyayla, Manisa yöresinin ilginç adetlerini ekrana taşıyor. Daha sonra Artvin’in Kafkasör yaylasına tırmanan Başyayla, tarihi beş bin yıl öncesine dayanan Bocce oyununu burada izleyenlere tanıtıyor.

Nevşehir’in Avanos ilçesine de yolu düşen Turgay Başyayla vücuduna, tencereden ütüye kadar bir çok metalin yapıştığı Mıknatıs adamın inanılmaz hünerlerini ekrana getiriyor. Dünyanın en kaliteli neylerinin imal edildiği dostluk ve hoşgörü şehri Hatay’a da uğrayan sunucumuz ney yapımının inceliklerini izleyiciler ile paylaşıyor. 

Yurdumuzun farklı illerinden farklı türküleri de programına ekleyen Turgay Başyayla bayramın 4. gününde, renkli bir programla evlerimize konuk oluyor.




Davetsiz Misafir Anadolu Turu Bölümünü Küre TV'den izleyebilirsiniz.

Davetsiz Misafir Anadolu Turu Bölümü

Turgay Başyayla’nın keyifli sunumuyla ekrana gelen “Davetsiz Misafir”, 09 Kasım Çarşamba günü saat 23:00’de Samanyolu TV’de...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder