27 Kasım 2011 Pazar

Samanyolu, Medya Center Kuruyor!

İşte Samanyolu Medya Center

Resim

Dış cephesi biten binanın içinde ve çevresinde düzenleme yapılıyor

Yatırım atağına geçen Samanyolu Medya Grubu, yeni yılda yeni binasına taşınıyor. İşte Samanyolu Medya Center... 

2012 yılında Üsküdar Çamlıca'daki merkezinden taşınacak olan Samanyolu Medya Grubu, Ümraniye'de yeni inşa edilen bir plazaya taşınıyor. 

Milliyet'ten Sina Koloğlu dün okurlarına Samanyolu'nun taşınacağı duyurmuştu. işte bu yeni medya merkezini bugün görüntüledi.

Resim

Son yıllarda finans merkezi haline dönüşen Ümraniye Hacegan Ormanı'nın yanındaki TEM otoyoluna komşu bölgede, Samanyolu ailesi Bank Asya ve AlbarakaTürk'ün Genel Müdürlük binalarına komşu olacak. ING Bank, AvivaSa, Ergo Sigorta, Nobel İlaç'ın da merkezlerinin yer aldığı bölgede çok sayıda yeni iş merkezinin yapımı da sürüyor.

KANAL SAYISI 10'A ÇIKACAK

Samanyolu Grubu'nun taşınacağı bina dışarıdan 8 katlı görünüyor, ancak yerin altında 9 kat daha bulunuyor. Alttaki katlarda stüdyolar yer alırken, 6 TV kanalıyla yayın yapan Samanyolu grubunun yeni binaya taşındıktan sonra kanal sayısını 10'a çıkarması hefedleniyor. Samanyolu TV, Samanyolu Haber TV, Mehtap Tv, Dünya Tv, Ebru Tv ve Yumurcak Tv kanallarına 4 yeni kanal daha eklenecek. Tüm teçhizatı yenileyecek olan Samanyolu, tüm kanallar da HD yayın yapacak.

Bu taşınma operasyonu ve teknik yenilenmenin Samanyoluna maliyetinin 20-30 milyon dolar arasında olacağı tahmin ediliyor.


Samanyolu, Medya Center Kuruyor!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder