5 Kasım 2011 Cumartesi

Kimse Yok Mu Yardımları Anlık Paylaşacak!

Kurban yardım faaliyetleri sosyal medyada anlık olarak paylaşılacak...

Kimse Yok Mu Derneği Kurban Bayramı’nda yurtiçi ve yurtdışı yardım organizasyonlarını canlı olarak yardımseverlere duyurmaya hazırlanıyor.

Kimse Yok Mu gönüllüleri,Kurban Bayramı sabahından itibaren yaklaşık 30 farklı noktadan yardım faaliyetlerini sosyal medyada takipçileri ile paylaşacak.

Van Merkez ve Erciş’deki depremzedelere yönelik gerçekleştirilecek olan kurban yardımlarının yanı sıra Diyarbakır, Mardin ve Batman’daki yardım faaliyetleri de bayram sabahından itibaren twitter vefacebook kullanıcılarına görüntülerle birlikte servis edilecek.

Kurban sevincini bu sene 43 ülkede ihtiyaç sahiplerine yaşatmayı hedefleyen Kimse Yok Mu Derneği’nin Somali, Kenya, Uganda, Pakistan, Filistin, Bangladeş ve Bosna’daki kurban yardımı faaliyetlerini de sosyal medya kullanıcılarıhttp://www.facebook.com/kimseyokmudernegi ve twitter.com/kimseyokmu adresinlerinden takip etme şansı bulacak.

Afrika, Asya, Balkanlar ve Ortadoğu ile Güney Afrika Bölgeleri’nde bulunan birçok ülkenin Kimse Yok Mu gönüllüleri ile birlikte ziyaret edileceğini ve kurban yardımlarının ulaştırılacağı belirten Kimse Yok Mu Derneği Kurumsal İletişim Koordinatörü Mevlüt Özkişi, bu ülkelerde gerçekleştirilecek kurban kesimlerinin ardından ihtiyaç sahiplerine dağıtımının yapılacağını ve yardımseverlerin yardım faaliyelerini Kimse Yok Mu’nun sosyal medya hesaplarından anlık olarak takip edebileceğini söyledi.

Geçen yıl Türkiye’de 34.560 aileye; yurtdışında ise 109.578 aileye kurban eti yardımlarının ulaştırıldığını belirten Özkişi, Kimse Yok Mu Derneği’ne yurtiçinde kesilmek üzere bağışlanan kurbanların tamamının noter huzurunda modern tesislerde gerçekleştiğini, yurtdışında kesilmek üzere bağışlanan kurbanların ise yine uygun koşullarda ve yerel yöneticiler eşliğinde kesilerek her yıl olduğu gibi bayram boyunca hazırlanan özel kolilerle gönüllüler tarafından ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacağını ifade etti.



Kimse Yok Mu Yardımları Anlık Paylaşacak!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder