7 Ekim 2011 Cuma

Samanyolu Yayın Grubu'ndan Yeni Kanal!

Samanyolu Yayın Grubu bünyesinde yeni bir kanal açılıyor.

5 aylık yoğun bir hazırlık süreci sonunda TV yayıncılığına yeni bir renk, yeni bir soluk getirmeye aday TUNA SHOPPING TV, telemarketing televizyonları arasında da çok özel bir görselliğe ve kimliğe sahip olacak. 

10 Ekim Pazartesi günü yayın hayatına merhaba diyecek olan TUNA SHOPPING TV, oyuncaktan-kozmetiğe, gıdadan teknolojik ürünlere kadar birçok sektörün buluşma noktası olacak. Birçok farlılık ve yenilikleri de ekranlara taşıyacak olan TUNA SHOPPING TV, hayatın alışveriş boyutundaki ince ve stratejik adımları da izleyenleriyle paylaşacak. Her zaman en iyiyi - en güzeli sunmanın heyecanının yaşanacağı, ayrıntılarda saklı olan başarı hikayelerinin ve özgün bir üslubun hedefleneceği programlar ile TUNA SHOPPİNG TV, kulvarında farklı bir değerler armonisini de ön plana çıkarmaya çalışacak.

Dürüst ve ilkeli yayıncılık, insana hizmeti en büyük kazanç kabul eden bir anlayış ve daha ötesinde her sunumun fayda faktörünün net ölçü kabul edileceği bir ekran kültürü…İşte TUNA SHOPPİNG TV toplumsal hayatın en reel ilişki ve iletişim kanalı olan alışveriş sanatına yeni pencereden bakmaya çalışacak…Bu bakış, klasik anlayışla sadece ticaret değil, aynı zamanda bir paylaşma , aynı zamanda bir kaynaşma , aynı zamanda yeni bir alışveriş kültürünün de oluşması ve olgunlaşmasına katkı sağlama rolünü de beraberinde getirecektir.

Artık birinci derecede "salt müşteri memnuniyeti''nin de ötesindeki ticari anlayış, esas yaklaşımın - bugün insanlığa fayda adına ne sunabiliriz?-sorusuna TUNA SHOPPING TV ekranları ile cevap arayacak. Titiz ürün seçimleri , bilimsel ar-ge çalışmaları, uygun pazarlama-satış yöntemleri, özgün ve objektif sunumuyla TUNA SHOPPİNG TV, artık sizlerin alışveriş rehberiniz olmak için geliyor.

Çok Yakında Ekranlarınızda Yeni Bir Mağaza Açılıyor. Frekanslarınızı Güvenli Alışverişin Adresi TUNA SHOPPİNG TV'ye ayarlayın.

İletişim Telefonu: 0216 645 0 645
Uydu Alış Parametreleri: TÜRKSAT 3A - FREKANS: 11064 V - SYMBOL RATE: 13000 - FEC: 5/6


Samanyolu Yayın Grubu'ndan Yeni Kanal!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder