20 Nisan 2012 Cuma

Kelime Zinciri'ne Var Mısınız?

Resim

Üçer kişiden oluşan iki masa... Kelimeler, tamlamalar ve birbirinden zorlu etaplar... En çok parayı toplayan masanın finale kalacağı, hatta hafızanın en büyük yardımcı olacağı yeni bir yarışma...

Samanyolu TV'de yakında başlayacak olan 'Kelime Zinciri' dünyanın en çok seyredilen yarışma programları arasında gösteriliyor.

Chain Reaction adıyla başta ABD olmak üzere İtalya ve Sırbistan gibi ülkelerde de izlenme rekorları kırıyor. Kelime Zinciri'nin sunuculuğunu ise 15 yıldır ekranda boy gösteren ve 'Çiçek Taksi'nin Erdal'ı 'Şehnaz Tango'nun Ergün'ü, 'Gümüş'ün Gökhan'ı olarak tanıdığımız Kamil Güler yapacak. Neşeli tavırlarıyla dikkat çeken Güler, 'Haneler' ve '3-2-1 Pişir' yemek programını da sunmuştu.

Yarışma izlemeyi çok sevdiğini söyleyen Güler, sayıları her geçen gün artan yarışmalarda nicelik ve nitelik konusuna dikkat çekiyor: ''Çok yarışma olup da kaliteli olmayacaksa bir anlamı yok. Yarışma hem eğlendirmeli hem de analitik zekâyı çalıştırmalı. Bugüne kadar çok yapıldı, birkaç tanesi kaldı.'' 

'Kelime Zinciri'nde bulmak için 3'er kişiden oluşan karşılıklı iki masa kelimeleri yarışacak. Başlangıçta kelimenin ilk harfi veriliyor, daha sonra bilinemeyen her kelime için bir harf daha veriliyor. Tabii buna göre kazanılacak para miktarı düşüyor.

Değişik eteplardan oluşan yarışmanın en son etabı şarkı sözü ve şarkıcılar üzerine. Finale kalan grup tamlamaları bulup yarışmayı bitiriyor. Bütün izleyicilere açık olan yarışmaya http://www.stv.com.tr'deki ve https://www.surveymonkey.com/s/kelimezinciri başvuru formlarını doldurarak katılınabiliyor.


Haberin Devamını Görmek İçin Tıklayın

Kelime Zinciri Yakında Samanyolu'nda

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder