12 Nisan 2012 Perşembe

Davetsiz Misafir Merzifon'da

Davetsiz Misafir Merzifon’da

Resim

Sunuculuğunu Ünlü Türkücü Turgay Başyayla’nın üstlendiği ve Samanyolu Televizyonunda yayınlanan gezi ve eğlence programı Davetsiz Misafir bu haftaki çekimlerini Merzifon’da gerçekleştiriyor.

Merzifon’un doğal ve tarihi eşsiz güzelliklerini ekrana taşıyan program ekibi ilk olarak Anadolu’nun zengin damak tatlarını 400 yıllık tarihi binada müşterilerine sunan ''Bedesten Osmanlı Mutfağı'nda çekimlerde bulundu. Buradaki çekimlerde Başyayla ve ekibi baş aşçı Ahmet Özdemir’in eskiden silah olarak kullanılan topuzun sivri çıkıntılarına kuzu, dana ve tavuk eti asarak hazırladığı topuz kebabını ekrana taşıyarak, tadına baktılar.

Ekip Merzifon Kaymakamı Mehmet Fatih Geyim’i de makamında ziyaret etti.

Ekiple yakinen ilgilenen Kaymakam Geyim, Merzifon’un tanıtımı için bu tür programların da katkı sağlayacağını kaydetti. Geyim, ''Merzifon’un sesinin dışarıda duyurulmasına katkı sağlayan bu tür program ekiplerini de ilçemizde görmekten mutluyuz” dedi.

Ekip daha sonra 1930 yılında kurulan tarihi Merzifon Belediye Bandosu’yla çekimlerde bulundu. Belediye Bandosu eşliğinde Cumhuriyet Caddesinde tur atan ekip, ilçe halkının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Turgay Başyayla ile hatıra fotoğrafı çektirmek isteyen vatandaşlar kuyruk oluşturdu.

Son olarak Merzifon Belediye Bandosunun her cuma günü gerçekleştirdiği bayrak töreninin çekimlerinde bulunan programın sunucusu Turgay Başyayla; ''Merzifon tarihi ve sosyal yaşantısıyla gerçekten güzel bir ilçe. Gerek insanları gerek ise tarihi dokusu ile görülmeye değer bir yer.''dedi.

Yönetmenliğini Mustafa Bilgiç’in yaptığı program çekimde kamerada Adem Gökbulak ve Murat Sevimay, Prodüksiyon Amirliğinde ise Mustafa Bulgan görev aldılar. Samanyolu Televizyonu Davetsiz Misafir Ekibi tarafından Merzifon’da yapılan çekimlerin önümüzdeki hafta Çarşamba günü yayınlanacağı öğrenildi.




Davetsiz Misafir Merzifon Bölümünü Küre TV'den izleyebilirsiniz.

Davetsiz Misafir Merzifon Bölümü

Davetsiz Misafir programı 'Merzifon' bölümüyle, 11 Nisan Çarşamba günü saat 23:00’da Samanyolu’nda...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder