6 Nisan 2012 Cuma

Caillou’ya Rakip Geldi!

Resim

Tüm dünya çocuklarını ekran başına çeken fenomen çizgi karakter POKOYO, arkadaşları fil, köpek ve uyuyan kuşla birlikte Türkiye’ye geldi.

Sevimli kahraman POKOYO, çocukların hayallerini güçlendiriyor. İçlerindeki sanatçıyı, bilim adamını, polisi, öğretmeni, müzisyeni, aşçıyı bulmalarını sağlayarak keşifleri destekliyor. Öğrenmeye meraklı, eğlenceli, sevimli, arkadaş canlısı POKOYO, minikleri eğlenerek öğrenmeye davet ediyor.

Miniklerin duru, meraklı ve hızlı zihinlerine; hayatın detaylarını neşeli, çok renkli ve çok sesli sunan POKOYO’nun birbirinden güzel maceraları, her sabah saat 08.30’da Yumurcak TV’de.

POKOYO Hakkında:

İzlenme rekorları kırarak 150 ülkenin küçük izleyicileriyle tanışan ve 25’in üzerinde ödül kazanan POKOYO, miniklere her bölümde kendilerini ve çevrelerini tanımaları için rehberlik ediyor. Çocuklara doğru tutumlar kazanmaları için yardımcı olacak sevimli karakter POKOYO, miniklerin zihin gelişimine katkıda bulunarak her bölümünde yepyeni kelimeler öğretiyor.

Resim

0-6 yaş arasındaki miniklere hitap eden POKOYO, neşeli şarkıları, oyunları ve görsel çeşitliliğiyle dünya çocuklarının gözdesi.




Caillou’ya Rakip Geldi!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder