6 Nisan 2012 Cuma

Samanyolu TV & Tivibu'dan Bir İlk!

Samanyolu TV ve Tivibu'dan bir ilk

Resim

Samanyolu Yayın Grubu ve TİVİBU işbirliği ile gerçekleştiriliyor..

Televizyon yayınını tek yönlü olmaktan çıkarıp, izleyici katılımı ile interaktif bir şekle getiren yepyeni kanal uygulaması Samanyolu TV ve Tivibu işbirliği ile hayata geçirildi. Çok farklı bir televizyon deneyiminin yaşatıldığı TİVİBU interaktif kanal uygulaması ile izleyicilerle televizyon üzerinden gerçek bir etkileşim sağlanıyor.



Resim 

Uygulama, izleyicilerin aktif kullanıcılar olmalarını sağlayarak yayın içeriğine katılımlarını arttırıyor ve yayın içeriği ile ilgili anlık sorular sorulabilmesine imkan sağlıyor. En önemlisi izleyiciler katılımını telefon ya da internet'e ihtiyaç duymadan, izlediği programdan kopmadan televizyon üzerinden yapabiliyor.

Uygulama ile TV kanallarının birebir izleyicilerine ulaşarak daha ilgi çekici programlar hazırlamasına yardımcı oluyor. Sonuçlar hem toplu halde hem de bölge, yaş grupları, cinsiyet, eğitim, gelir düzeyi vb. kriterlere göre listelenebiliyor.

Türkiye'de ilk kez Samanyolu TV'nin dizileri Farklı Boyut, Ve İnsan Aldandı, Şefkat Tepe ve Farklı Desenler dizileri üzerinde uygulanan ve oldukça başarılı sonuçlar çıkaran İnteraktif Kanal Uygulaması ile artık izleyiciler de anında izlediği programa dahil olabilecek...


Samanyolu TV & Tivibu'dan Bir İlk!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder