1 Ocak 2011 Cumartesi

İyi Seyirler 12. Bölüm

İyi Seyirler, Memleket Meselesi'nin galasında!

Fırat Paşayiğit, bu hafta ekranların sevilen dizisi Tek Türkiye'nin setine konuk oluyor. Başına geleceklerden habersiz olan program ekibi, röportaj yapmak için sete gidiyor. Dizinin kötü adamı Çetin tarafından kaçırılan Fırat Paşayiğit, kurtulmanın yollarını arıyor.

Zor şartlarda gerçekleşen çekimlerin ardından bir başka dizi setine daha konuk olan İyi Seyirler, Unutulmaz dizisinin oyuncularından Hakan Vanlı, Serhan Yavaş ve Mert Yavuzcan ile eğlenceli röportajlar gerçekleştiriyor.

Samanyolu Televizyonu stüdyolarını ziyaret eden Paşayiğit, hiçbir yerde izleyemeyeceğiniz görüntüler eşliğinde keyifli sohbetler gerçekleştiriyor. Beğeni ile izlenen Jale Binay'la Sabah Kahvesi programı için renkli skeçler hazırlayan Buket Dereoğlu ve Özgür Özgülgün ile kuliste kahkaha dolu bir sohbet sizleri bekliyor.

2010'un son sinema filmi Memleket Meselesi'nin galasına davetli olan Paşayiğit, filmin başrol oyuncularıyla röportaj yapıyor. İyi Seyirler'de ayrıca geride bıraktığımız yılda en çok izlenen yerli filmlerden çok özel görüntüler ekrana geliyor.

İzledikleriniz, sevdikleriniz, sormak istedikleriniz ve merak ettikleriniz "İyi Seyirler"de!,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder