8 Ocak 2011 Cumartesi

İyi Seyirler 13.Bölüm

Erdal Özyağcılar ile keyifli sohbet!

Fırat Paşayiğit, bu hafta ekranların yeni başlayan dizisi Karadağlar'ın setine konuk oluyor. İstanbul dışında çekimleri devam eden dizi setini ziyaret eden İyi Seyirler, hiçbir yerde göremeyeceğiniz sahneleri ekrana getiriyor. Dizinin oyuncuları Erdal Özyağcılar, İbrahim Çelikkol ve Hatice Şendil ile keyifli ve son derece samimi bir röportaj gerçekleştiren Paşayiğit, çok ilginç kamera arkası görüntüleri, izleyicilerle paylaşıyor.

İyi Seyirler, çekimleri İstanbul dışında gerçekleşen bir başka dizi setine daha konuk oluyor. Bu sezon yeni başlayan ve izlenme rekorları kıran dizi Şefkat Tepe'nin setinden heyecanlı görüntüler, İyi Seyirler farkıyla ekrana geliyor. Tehlikeli sahnelerin çekildiği, heyecanın hiç eksilmediği dizinin kamera arkasında, Fırat Paşayiğit hayli zor anlar yaşıyor.

Tek Türkiye dizisinin başrol oyuncusu, Ozan Çobanoğlu'nu tiyatro sahnesinde görüntülemeyi başaran İyi Seyirler, oyundan bazı bölümleri ekrana taşıyor.

Her hafta dizi setlerine konuk olan İyi Seyirler, bu hafta bir sürpriz yapıyor. Programın kendi kamera arkası görüntüleri ve daha fazlası İyi Seyirler'le ekranlarınızda...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder