18 Ocak 2011 Salı

GÜZ GÜLLERİ 15. Bölüm

Resim


Menekşe, Yusuf'tan Vazgeçiyor!


Cem, Meryem'in kendisine söylediği sözlerden çok etkilenmiş, hırsından vazgeçmiştir. İyi davranmaya başladığı ve anlamaya çalıştığı Menekşe ise, kendisine doğru büyük bir adım atmıştır. Olan biteni kabullenen Menekşe, artık Cem'i eşi olarak görmeye başlamıştır. Fakat bu durum, Yusuf'u çılgına çevirmiştir. Uğruna ölümü göze aldığı genç kız, kendi hayatının mahvolmasına bile hiç ses çıkarmamaktadır. Yusuf, bu olayı kolay kabullenecek gibi değildir.

Hazım'ın sağ kolu Bıyıklı, her şeyi itiraf edip onu bitirmeye karar vermiştir. Ancak bunu öğrenen Hazım, hakkında çok şey bilen Bıyıklı'yı susturmak için adamlarına haber verir. Bu gelişmeleri yakından takip eden Mümtaz, Hazım'ın ne planladığını tahmin etmekte gecikmez. Ne var ki, bundan hiç hoşlanmaz ve onu engellemek için herkesi seferber eder.

Bütün bu gelişmeler olup biterken, Bilal babasının intikamı için Bıyıklı'yı korumaya çalışacaktır. Planlarını değiştiren Hazım Kara, Menekşe'yi onun gözü önünde öldürmeyi düşünür. Böylece devrim niteliğinde bir intikam gerçekleştirmiş olacaktır.

Türkiye'de 1980 darbesi sonrası yaşanan olayları irdeleyen "Güz Gülleri" yeni bölümü ile 19 Ocak Çarşamba akşamı 19.50'de Samanyolu TV'de.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder