17 Ocak 2011 Pazartesi

Oktay Usta 'Yardıma Muhtaç' Kişiler için Adıyaman'da

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Adıyaman Bölge Müdürlüğü tarafından yardıma muhtaç ailelere destekte bulunmak amacıyla 'Oktay Usta ile Yemek Yarışması' düzenlendi. TPAO tesislerinde düzenlenen yarışmanın geliri Adıyaman'daki yoksul kişilere gıda, kırtasiye ve giyim gibi yardımlar şeklinde verilecek.

Samanyolu TV'de bayanların vazgeçilmez programı haline gelen Yeşil Elma ile ünlenen Oktay Aymelek (Oktay Usta) Adıyaman'da düzenlenen yarışma programına katıldı. Yarışmanın koordinatörlüğünü TPAO Bölge Müdürü Halil Murat Demir'in eşi Betül Demir yaptı.

Gerçekleştirilen yemek yarışması programıyla hem Adıyaman yöresinin yemeklerini tanıtmak hem de fakir öğrencilerin ellerinden tutmak istediklerini söyleyen Betül Demir, programın açılış konuşmasında,"TPAO Adıyaman Bölge Müdürlüğü bayanları olarak böyle bir yarışma düzenlememizin amacı hem Adıyaman'ı farlı bir şekilde tanıtmak hem de ihtiyaç sahibi insanlarımıza elimizi uzatmaktır. Bu yarışma ile bayanlarımız çok güzel bir şekilde becerilerini sahnelediler. Ben bu yarışmaya öncelikle bizi kırmayıp buralara kadar gelen Oktay Bey'e ve yarışmaya yoğun ilgi gösteren bayanlara çok teşekkür ediyorum" dedi.

Demir'in konuşmasının ardından yarışmalar başladı. Oktay Usta'nın sunumu eşliğinde yapılan yarışmada, yarışmacılar hünerlerini sergiledi. Birbirinden lezzetli yemek ve tatlıların yer aldığı yarışmada dereceye girecekleri belirlemek için görevlendirilen jüri üyelerine de büyük iş düştü. Birbirinden güzel yiyecekler arasında tercih yapmak zorunda kalan jüri üyeleri zorda olsa dereceye girenlerin belirlerken, dereceye giren yarışmacılara çeşitli ödüller verildi.

Ayrıca yarışmada kapsamında çeşitli bağışların yanı sıra Oktay Usta'nın programında kullandığı 10 adet önlük açık arttırma ile satıldı. Açık arttırmanın gelirinin de yine yoksul ailelere gideceği öğrenildi.

71 yarışmacının yer aldığı ve oldukça renkli geçen yarışma, müzik programı ile son buldu.

Resim

Resim

Resim

Resim

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder