29 Ocak 2011 Cumartesi

Varlık Harikaları 1. Bölüm - İlginç Sorular, Şaşırtıcı Cevaplar...

Tüm dünyada "Naturwunder" ismiyle tanınan ünlü yarışma programı "Varlık Harikaları", Vatan Şaşmaz'ın sunumuyla ekrana geliyor.

Her canlının yaratılışındaki sırlar, Vatan Şaşmaz tarafından programa katılan ünlü konuklara soruluyor. Soruya cevap verildikten sonra sorunun muhatabı olan "Varlık Harikası" stüdyoya getirilerek doğru cevap, bilim adamı Mehmet Aslan tarafından stüdyodaki laboratuvar ortamında açıklanıyor.

Programın ilk bölüm konukları; Çocuklar Duymasın dizisinin Havuç'u Furkan Kızılay, 2002 Türkiye Güzeli Esra Sönmezer, CNN Türk Haber Spikeri Özge Uzun ve Farklı Desenler dizisi oyuncusu Sema Atalay oluyor.

Her hafta birbirinden ünlü konukların yarıştığı "Varlık Harikaları"nda, ünlü konuklarla birlikte hem doğa harikalarına şahit olabilir hem de eğlenirken öğrenebilirsiniz.


Doğada bakıp da görmediğimiz yada yanlış bildiğimiz gerçekler, stüdyoda kurulan laboratuar ortamında “BİLİM ADAMI” eşliğinde deneylerle anlatılıyor. Her canlının yaratılışındaki sırlar, yarışmanın sunucusu Vatan Şaşmaz tarafından programa katılan ünlü konuklara soruluyor. Soruya cevap verildikten sonra sorunun muhatabı olan “Varlık Harikası” stüdyoya getirilerek doğru cevap, bilim adamı Mehmet Aslan tarafından deneysel bir biçimde açıklanıyor...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder