21 Ocak 2011 Cuma

KOLLAMA 112. Bölüm - Yiğit ile Leyla, Son Anlarını Yaşamaktadırlar.

Leyla daha fazla direnemiyor, Yiğit hâlâ tehlikede, karanlık güçler düğmeye basıyor ve Necip'i kötü bir sürpriz bekliyor...

Çaresiz bir şekilde beklerlerken Yiğit’in yardımına hiç ummadığı birisi yetişir. Fakat Leyla, onun kadar şanslı değildir. Emniyet biriminin içindeki ajan olarak kendini deşifre eden Vatoz ise, bir yandan Yiğit ve Leyla’yı öldürmeye çalışır, bir yandan da Azize’yi öldürüp suçu muhafazakar kesime atmayı planlamaktadır. Hatta şimdiden planladığı cenaze töreninde büyük bir olay çıkarmaya hazırlanır.

İyileşmeye başlayan Nurbanu ise, velayetini alan dedesi Sinan tarafından kandırılmaktadır. Bu duruma baştan beri çok üzülen Amir Necip ise, kızının hastalığı yüzünden zor günler geçirmektedir. Kızına söylemek istediği çok söz vardır ancak aralarında kalın duvarlar oluşmuştur. Nurbanu, babasını dinlemek istemez.

Vatoz, Pikeas’ı korumak isterken bir zamanlar sözünden çıkmadığı Mazhar Bey’i vurmuştur. Hastaneye kaldırılan Mazhar Bey’in durumu, oldukça kritiktir. Yaşlı bedeni, çok zor bir sınav vermektedir. Ancak uzaklardan gelen bir isim, hem onu hem de başka isimleri çok olumlu etkileyecektir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder