25 Ocak 2011 Salı

GÜZ GÜLLERİ 16. Bölüm - Kral'ı Şaşırtan Gerçek Ne?

Hazım, hazırladığı plan için çok heyecanlıdır. Ancak, tam intikamını alacağı sırada, ortalık karışır. Planını gerçekleştiremeyen Hazım, çok öfkelenir. Onun yarım kalan işini Kral bitirecektir. Bunun için Bıyıklı ve kızı Menekşe'yi buz dolu bir depoda ölüme terk eder. Hiçbir çıkış yolu bulamayacağını düşünen Bıyıklı, tam bu esnada, Kral'a babasının ölümü hakkında çok çarpıcı şeyler anlatır. Anlatılanları dikkatle dinleyen Kral, öğrendikleri karşısında allak bullak olur. Fakat bu kez bu gerçekler, en az kendisi kadar Mümtaz'ı da sarsacaktır.

Bu arada, çalışmaya karar veren Meryem yeni bir iş bulmuştur. Hasta bir bayanın bakımını üstlenen Meryem'i bu işinde zor anlar beklemektedir. Yasemin ise, babasının ilk kez annesi ile ilgili konuştuğuna şahit olur. Duydukları karşısında şaşkınlığını gizleyemezken, bunların gerçek olup olmadığını öğrenmek ister. Büyük bir sırra doğru yolculuk yapmaya karar veren Yasemin, nelerle karşılaşacağını bilmemektedir.

Son kozlarını oynamaya başlayan Leyla ise, Hazım'ı köşeye sıkıştırmak için yeni yöntemlere başvurur. Yapılacak tek şey vardır, Cem ile konuşup ona her şeyi anlatmak.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder