3 Ocak 2011 Pazartesi

GÜZ GÜLLERİ 13. Bölüm - Hazım'ın öfkesi dinmiyor!

Resim

Yusuf'un suçsuzluğu anlaşılır ve serbest bırakılır. Meryem, oğlunun hapisten çıkmasına çok sevinir. Ancak kafasına takılan bazı şeyler, sevincini yaşamasına engeldir. Büyük oğlu Bilal'in kardeşini nasıl kurtardığı, Meryem'i oldukça endişelendirir. Bilal'in Mümtaz Saruhan'la olan ilişkisi, Meryem'i doğrular gibidir.

Menekşe ise, kendisini kaçıran Cem'den kurtulmak için fırsat kollamaktadır. Ancak artık Cem'in resmen nikahlı eşi olduğu için bu hiç de kolay olmayacaktır. Bilal ise, Yusuf'a Menekşe'yi kurtaracağına dair söz verir. Göründüğü kadar kolay olmayan bu iş için Cem'i öldürmesi gerekmektedir. Fakat bilmediği bir gerçek vardır. O da, Cem ile öz kardeş olduklarıdır.

Bu arada Mümtaz Saruhan'ın, Tüne Bank ihalesini kazanmış olması Hazım Kara'yı tek kelimeyle çıldırtmıştır. Ona göre Mümtaz'ın ölüm vakti yaklaşmıştır. Meryem ise, Yusuf için Hazım Kara'dan hesap sormaya gider. Ancak öfkesi bir türlü dinmeyen Hazım Kara, hıncını Meryem'den alır. Hastanelik olan Meryem, kendisi için hazırlanan acı sona adım adım yaklaşmaktadır.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder